Jak hrát tyto online hry?

Na konci každého článku najdete odkaz na stránku s recenzovanou hrou.

Kliknutím na tento odkaz (viz výše) se dostanete na hru online a můžete začít hrát. Odkazy se neotevírají v novém okně. Všechny online hry zde uvedené potřebují k provozu flash player.

středa 5. srpna 2009

Staňte se rally jezdcem!

Popadněte volant a běžte to zkusit! Rally opravdu pro každého.

Ne všechny auto hry jsou vydařené, to však neplatí u Pro Rally 2. Jednoduché ovládání a ukrutná hratelnost. Jezdíte po hlíně, sněhu i blátě! Na výběr máte z několika aut. Tak běžte do toho.

image 

Některé tratě opravdu nejsou lehké a driftování se musí stát vaším reflexem.

Hraní hry online

pondělí 3. srpna 2009

Redstar Fall – logická hra – online hry

Mám tu další opravdu povedenou logickou online hru. Tentokrát máte za úkol dostat se postupným klikáním na zem červenou hvězdu, která stojí na různých objektech.

Tyto objekty po kliknutí zmizí a hvězdu to ovlivní stejně, jako by byla stavba, na které stojí, postavena ve skutečném světě. Fyzikální zákony jsou zde uplatněny krásně.

image

Pozor si musíte dávat na to, aby hvězda nespadla mimo plošinu, což se stane velice lehce a level se pak restartuje. Pokud hvězda zůstane několik vteřin na plošině nehybně stát, následuje další level.

image

Hraní této hry online

Splitter 2 – hry online – poctivá oddechovka

Vyzkoušejte si své logické schopnosti. Jak dobře dokážete odhadnout fyziku hry? Závisí na tom váš úspěch!

Pokračování známé logické oddechové online hry Splitter je velice zábavně podané.

Myší kreslíte čáru, která umí rozříznout určité druhy materiálu (dřevo, provaz). Díky tomu můžete nepřímo ovládat kouli, která se valí podle směru náklonu. Cílem je dostat tuto kouli až k cíli značenému hnědým puntíkem.

image

Hraní této hry online